Φορτισμένο το κλίμα στο Ιωνικός - Ξάνθη με παρέμβαση Δημάρχων και βίντεο (pic & vid)

Θοδωρής Βασίλης
Φορτισμένο το κλίμα στο Ιωνικός - Ξάνθη με παρέμβαση Δημάρχων και βίντεο (pic & vid)

bet365

Ιωνικός και Ξάνθη δίνουν ραντεβού στη Νίκαια σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την απευθείας άνοδο στην Super League με το κλίμα πάντως να είναι τεταμένο με την παρέμβαση και των δύο Δημάρχων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμαρχος Ξάνθης με επιστολή του ζήτησε την λήψη πρόσθετων μέτρων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ του Ιωνικού και της Ξάνθης ώστε-όπως τονίζει-να μην υπάρξουν ανάλογες συμπεριφορές με αυτές του αγώνα της κανονικής διάρκειας μεταξύ των δύο ομάδων στις 6 Μαρτίου στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη προς το Δήμαρχο Ξάνθης: η απόπειρα σπίλωσης του Ιωνικού είναι άστοχη & προσβλητική για την...

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη - Ενημέρωση Εκδηλώσεων & Δράσεων στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Η επιστολή αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Νίκαιας ο οποίος έκανε λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του Ιωνικού. Όπως είναι λογικό το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ενώ τοπική ιστοσελίδα της Ξάνθης, και συγκεκριμένα το xanthipost.gr, όπως αναφέρει, δημοσιεύει βίντεο και αφορά την εικόνα που επικρατούσε στα αποδυτήρια στον αγώνα της κανονικής διάρκειας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED