Τσετινές: «Τα μπουκάλια νερό ήταν τρυπημένα»

Gazzetta team
Τσετινές: «Τα μπουκάλια νερό ήταν τρυπημένα»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έκαναν από την ομάδα της Θράκης για τα μπουκάλια νερό που τους χορηγήθηκαν χθες στη Ρόδο
Σε καταγγελίες τόσο για περιστατικά προπηλακισμών όσο και «τρυπημένων» νερών που χορηγήθηκαν στα μέλη της αποστολής της προχώρησε η Ξάνθη, μετά το χθεσινό (5/5) της παιχνίδι στη Ρόδο με τον Διαγόρα (νίκη 1-0). Ο τεχνικός της διευθυντής Ανέστης Τσετινές μίλησε για το θέμα στο Metropolis. «Σε ένα πακέτο το καπάκι των νερών ήταν τρυπημένο. Προφανώς με κάποια σύριγγα. Ηταν όλα σφραγισμένα τα μπουκαλάκια. Δεν υπήρχε ένδειξη ότι έχει κάποιος παρέμβει. Όταν κουνούσες το μπουκαλάκι έφευγε το νερό. Ο φροντιστής ανακάλυψε ότι ήταν τρυπημένα. Μας το είπε. Αγοράσαμε καινούργια και πήγαμε στο γήπεδο. Ενημερώσαμε τις αρχές του αγώνα. Περιμένουμε τι θα δείξουν οι έρευνες. Πήραμε και εμείς και στείλαμε σε δικό μας χημείο. Εκ των υστέρων, τους ενημερώσαμε και οι ιθύνοντες της ομάδες δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση. Προφανώς κάτι έχει γίνει, περιμένουμε τα αποτελέσματα και από εκεί και μετά θα δούμε τις κινήσεις μας», σχολίασε σχετικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED