ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΞΑΝΘΗ 0-1

Gazzetta team
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΞΑΝΘΗ 0-1

bet365

Μεγάλο διπλό για την Ξάνθη μέσα στη Ρόδο, με τους ακρίτες να επικρατούν του Διαγόρα με 1-0 να ανεβαίνουν στην 2η θέση και να μειώνουν στους 2 πόντους την διαφορά τους από τον Ιωνικό.

Ούτε παραγγελία να είχε κάνει την 2η αγωνιστική των play off η Ξάνθη. Οι ακρίτες όχι μόνο κατάφεραν να επικρατήσουν στη Ρόδο του Διαγόρα με 1-0, αλλά είδαν και τους αντιπάλους τους στην μάχη για την άνοδο να χάνουν. Ο Ιωνικός ηττήθηκε στα Χανιά από τους Κρητικούς με 1-0 και ο Λεβαδειακός μέσα στην έδρα του από τον Εργοτέλη επίσης με 1-0.

Έτσι η Ξάνθη μετά το τρίποντο μέσα στην Ρόδο ανέβηκε μόνη 2η με 45 βαθμούς, αφήνοντας τρίτους τους Βοιωτούς που έχουν 44, ενώ μείωσε μόλις στους 2 την διαφορά τους από την πρώτη θέση και τους Νικαιώτες. Θυμίζουμε πως στην Super League 1 ανεβαίνει ο πρώτος απευθείας και ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ με τον προ τελευταίο της Super League 1.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν πρώτοι κοντά στο γκολ με τον Δημήτρουλα στο 20' να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ίτσο. Την λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Καπνίδης στο 74' ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-1 δίνοντας την σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Δημήτρουλας (85′ Τσιαντούλας), Κωστούλας (77′ Αλάεθ), Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (68′ Λινάρδος), Σμυρλής (68′ Νάτσης), Γεωργίου (77′ Κονέ), Μπαστακός.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Πέτροβιτς (66′ Σιατραβάνης), Τζούρμαν (66′ Ντίνας), Τσαμούρης (46′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Δημούτσος (46′ Παντελιάδης), Τάτος, Βέρκερ, Θ. Παπάζογλου, Μικελτάντζε (78′ Έμπερτ).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα