Ιωνικός - Χανιά 1-1: Φινάλε με ισοπαλία (vids)

Gazzetta team
Ιωνικός - Χανιά 1-1: Φινάλε με ισοπαλία (vids)

bet365

Ο Ιωνικός κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά τη νίκη στα χέρια του αλλά τα Χανιά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση χάρη στο γκολ του Τριανταφυλλάκου, με αποτέλεσμα να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Νεάπολης. Στο +6 από Ξάνθη και Λεβαδειακό ο Ιωνικός.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τα Χανιά λίγο πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε απευθείας αλλά ο Γκίνης αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 27ο λεπτό του παιχνιδιού «άναψαν» τα αίματα. Ο Μπραμπίγια έπεσε μέσα στην περιοχή του Ιωνικού, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στον διαιτητή για θέατρο, αλλά τελικά δεν δόθηκε πέναλτι.

Στο 32' ήταν σειρά του Ιωνικού να απειλήσει. Ο Ομάρ γύρισε από τα αριστερά στον Ρόλε, ο οποίος από καλό σημείο έστειλε την μπάλα πάνω στον Κουτζαβασίλη, ο οποίος μπλόκαρε. Τελικά, το γκολ για την ομάδα της Νίκαιας ήρθε στο 48'. Ο Παπαγεωργίου έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Βλαχομήτρος έβγαλε στον Κάστρο και ο τελευταίος, από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα Χανιά στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να φτάσουν μάλιστα και στην ισοφάριση στο 88'. Ο Τριανταφυλλάκος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Γκίνη και πέτυχε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Μετά από αυτή την ισοπαλία ο Ιωνικός έφτασε τους 47 βαθμούς και τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη τα Χανιά «σκαρφάλωσαν» στην 5η θέση με 35 βαθμούς.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Ομάρ, Μουμίν, Νιάς (56′ Γκοτσούλιας), Πλατέλλας (41′ λ.τ. Βλαχομήτρος), Ματσούκας (79′ Μάναλης), Ρόλε, Κάστρο (79′ Μουστάκης).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης (69′ Τριανταφυλλάκος), Πλέγας (78′ Δημητριάδης), Γκίνο (69′ Σουντουρά), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (31′ λ.τ. Αναστασόπουλος), Διαμαντόπουλος.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα