ΑΕ Καραϊσκάκης - Διαγόρας 2-1 (vid)

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης - Διαγόρας 2-1 (vid)

bet365

Ο Καραϊσκάκης επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα εναντίον του Διαγόρα (2-1) και μπαίνει στα play-out από το -5 για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ήττα που δεν κόστισε για τους Ροδίτες, οι οποίοι παρέμειναν 6οι και θα παίξουν στα play-offs.

Αυτό που της στέρησε στο 87’ η Δόξα Δράμας την περασμένη αγωνιστική, το πήρε λίγες μέρες αργότερα ο Καραϊσκάκης. Η ομάδα της Άρτας πέτυχε σπουδαία ανατροπή και επικράτησε του Διαγόρα με 2-1 στο φινάλε της κανονικής περιόδου και σε συνδυασμό με τη βαριά ήττα των Δραμινών από τον Λεβαδειακό, μείωσε την ψαλίδα που τους χωρίζει στους 5 βαθμούς, ενόψει των play-out.

Οι Ροδίτες χρειάζονταν με τη σειρά τους ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Παναχαϊκή (ηττήθηκε 4-0 από την Ξάνθη) και η νίκη θα τους εξασφάλιζε χωρίς άγχος την είσοδο στα play-offs. Και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση, με τον Γεωργίου να ανοίγει το σκορ στο 27’, την ώρα που η Παναχαϊκή ήταν ήδη πίσω στο σκορ.

Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ναζίμ έφερε το ματς στα ίσα για τους Αρτινούς, οι οποίοι στο 2ο ημίχρονο σφράγισαν την ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Θεολόγου. Ο 30χρονος αμυντικός σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι (51’) και έγραψε το τελικό 2-1, το οποίο έστειλε την ομάδα του Γιάννη Μάγγου στους 16 βαθμούς (3η νίκη στη σεζόν) και η σωτηρία, πια, απέχει -5.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Ρουμπανγκούκα (84′ Γαλεάδης), Δούμτσιος, Ναζίμ, Τάμπας (77′ Νταλακούρας), Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς, Λουίς Φελίπε (77′ Κορέλας).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ντοριβάλ, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος, Λινάρδος (60′ Κάκκο), Σμυρλής (65′ Αλάεθ), Κονέ (60′ Μπαστακός), Μασούρας, Γεωργίου (72′ Τσιαντούλας).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα