ΟΦ Ιεράπετρας - Ξάνθη 1-2: «Διπλό» με ανατροπή οι Ακρίτες! (vids)

Gazzetta team
ΟΦ Ιεράπετρας - Ξάνθη 1-2: «Διπλό» με ανατροπή οι Ακρίτες! (vids)

bet365

Η Ξάνθη μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο με δύο τέρματα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρηση, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, πανηγύρισε το τρίποντο με 2-1 επί του ΟΦ Ιεράπετρας κι έτσι παρέμεινε δεύτερη με 38 βαθμούς και στο -8 από τον Ιωνικό.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 15’ κι αυτή ήταν για τους Ακρίτες. Ο Βόλτερς επιχείρησε το σουτ στην αριστερή γωνία του Μανουσάκη, αλλά ο πορτιέρε της Ιεράπετρας του είπε «όχι» με εντυπωσιακή επέμβαση. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και λίγα δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, άνοιξαν το σκορ. Ο Βογιατζής έφυγε από τα δεξιά, έδωσε στον Ντάλα Κόστα, ο οποίος από μακριά πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ για να ανοίξει το σκορ!

Η εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε. Τόσο ο ΟΦ Ιεράπετρας όσο και η Ξάνθη είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ Στο 48’ ο Μπαράτα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τεγούσης έπιασε το σουτ αλλά ο Ίτσο απέκρουσε την μπάλα και λίγα λεπτά αργότερα οι Ακρίτες έχασαν την ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Ο Έμπερτ έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Τζουρμάν δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Μανουσάκης μάζεψε στην αγκαλιά του την μπάλα.

Τελικά, η Ξάνθη κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 81’. Μετά από λάθος στην άμυνα του ΟΦΙ, ο Καπνίδης βγήκε τετ-α-τετ και έγραψε το 1-1. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να βρει και δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση! Ο Μικελτάτζε εκμεταλλεύτηκε ακόμη ένα λάθος των γηπεδούχων, αυτή τη φορά του Μανουσάκη, ο οποίος δεν απομάκρυνε εγκαίρως και πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του!

Το 1-2 ήταν και το τελικό σκορ μεταξύ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να παραμείνει αήττητη για 11ο ματς και να φτάσει τους 38 βαθμούς στη βαθμολογία. Από την άλλη ο ΟΦ Ιεράπετρας μετά από αυτή την ήττα παρέμεινε στους 12 και στην 11η θέση.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ.τ Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66′ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (54′ Βουό), Μπαράτα (54′ Χατζηπιρπιρίδης), Πριόνας.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57′ Μυστακίδης), Ντίνας (46′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα