Τρίκαλα - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0 (vid)

Gazzetta team
Τρίκαλα - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0 (vid)

bet365

Έβαλε ένα, έχασε πολλά περισσότερα γκολ, αλλά η ομάδα των Τρικάλων επέστρεψε μετά τα τέλη Γενάρη στις εντός έδρας επιτυχίες κόντρα στον Καραϊσκάκη και διατηρεί μαθηματικές μόνο ελπίδες για την είσοδο στην εξάδα.

Πολύ πιο άνετο μεσημέρι, πολύ πιο κυριαρχική ήταν η επικράτηση των Τρικάλων κόντρα στον Καραϊσκάκη (1-0). Οι Θεσσαλοί είχαν τις ευκαιρίες από το πρώτο μέρος, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Παπαγεωργίου από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ η τύχη και ο κίπερ Μπουργάνης τους αρνήθηκαν το γκολ με το… καλησπέρα και στο 2ο μέρος (49’), όταν ο Σταματής πήρε τη κεφαλιά και υποχρέωσε τον πορτιέρο των Αρτινών σε δύσκολη επέμβαση, με τη μπάλα να φεύγει δοκάρι και κόρνερ.

Ωστόσο, αυτό που γλίτωσε ο Καραϊσκάκης σε εκείνη τη φάση, δεν μπόρεσε να το αποφύγει και στο 52’, όταν από τα πόδια του Τσούτση η μπάλα κατέληξε στην εστία, για το 1-0 των Τρικάλων, που ήταν και το τελικό σκορ. Έτσι, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις εντός έδρας νίκες μετά από τις 27 Ιανουαρίου και την 4η αγωνιστική και ξέφυγαν με διαφορά ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις (+11). Όσο για το «τρένο» των play-offs; Οι ελπίδες υπάρχουν, αλλά είναι αυστηρά μαθηματικές, καθώς με -5 από την Παναχαϊκή δύο στροφές πριν από το φινάλε και Απόλλων Λάρισας-Διαγόρα να μεσολαβούν ανάμεσά τους, θα συνιστά θαύμα.

Τρίκαλα (Μπακαρός): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Πέλκας (69′ Αλμπάνης), Σταματής (89′ Ντιαλόσι), Ελευθεριάδης (63′ Πιαστόπουλος), Τάχατος.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας (84′ Γαλεάδης), Νταλακούρας (60′ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (46′ Τσούτσης), Κορέλας (60′ Ντίαζ), Ναζίμ, Τάμπας, Κόκας, Κλιγγόπουλος (71′ Μαύρου).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα