Ιωνικός - Δόξα Δράμας 4-2 (vid)

Gazzetta team
Ιωνικός - Δόξα Δράμας 4-2 (vid)

bet365

Από τριάρα σε… τεσσάρα πετάει ο ασταμάτητος Ιωνικός, ο οποίος «καθάρισε» και τη Δόξα Δράμας (4-2) και με επτά σερί νίκες έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +8 από τη 2η θέση, αν νικήσει τον Λεβαδειακό στο ντέρμπι κορυφής της προτελευταίας αγωνιστικής.

Κάθε αγωνιστική και πιο «θερμός» για την άνοδο. Ο Ιωνικός είναι ασταμάτητος και το αποδεικνύει μέσα-έξω, έχοντας αφήσει οριστικά στο παρελθόν τις… οριακές νίκες στο 90+’. Μετά την τριάρα στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη, η ομάδα του coach Σπανού «θρυμμάτισε» και τη Δόξα Δράμας με τέσσερα γκολ στη Νίκαια (4-2) και κράτησε άθικτη τη διαφορά του +5 από τον 2ο Λεβαδειακό, ενόψει του μεταξύ τους «ξεκαθαρίσματος» στη Βοιωτία την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική της regular season.

Το ευχάριστο μεσημέρι για τον Ιωνικό φάνηκε από το… καλησπέρα. Μόλις στο 5’, ο κίπερ της Δόξας, Στεφανάκος, αντέδρασε κάκιστα από το γύρισμα του αμυντικού του και ο «killer», Ματίας Κάστρο τιμώρησε το ολέθριο λάθος του, για το άκοπο 1-0.

Αφού πέρασαν από νωρίς σε θέση οδηγού, οι γηπεδούχοι πάτησαν το «γκάζι» και εκβίασαν νέο λάθος των φιλοξενούμενων για το 2-0 στο 23’, με σκόρερ τον Ρόλε. Στο 2ο ημίχρονο, ο Νιάς στο 66’ και ο Κάστρο στο 70’ μετέτρεψαν τη νίκη σε θρίαμβο, με τον Αργεντίνο στράικερ να φτάνει τα 13 γκολ και να προελαύνει ως ο τοπ-σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το κρεσέντο του Κόντου, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 72’ και μείωσε με δύο προσωπικά γκολ στο 82’ και το 90’, «γλύκανε» την ήττα για τους Δραμινούς, αλλά μέχρι εκεί. Οι Νικαιώτες συνεχίζουν στον σαρωτικό τους ρυθμό κι έχουν την ευκαιρία να μπουν στα play-offs με απόσταση +8 από τη 2η θέση, αν φύγουν με το διπλό από τη Λιβαδειά το επόμενο Σάββατο (17/4).

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης (74′ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (62′ Νιάσε), Βλαχομήτρος (74′ Ματσούκας), Ρόλε (62′ Μάναλης), Πλατέλλας, Κάστρο.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης (46′ Παπαργυρίου (59′ λ.τ Μενσά), Τάσιος (10′ λ.τ Πινδώνης), Άντερσον (72′ Κόντος), Παρασκευάς, Αγιώτης, Μπολάκης, Χάμοντ (46′ Μαρινάκης), Μαυριάς, Μπελεβώνης, Κουτσιανικούλης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα