Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-1 (vid)

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-1 (vid)

bet365

Ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από την έδρα της Δόξας Δράμας (0-1) και μετά τις απώλειες Παναχαϊκής-Διαγόρα πλησίασε σε απόσταση -3 από την εξάδα, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Στην τελευταία τους «ζαριά» με φόντο την πρώτη εξάδα, ο Απόλλων Λάρισας είχε καλύτερη τύχη. Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου ήταν η νικήτρια στον άτυπο «τελικό» με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, για τις όποιες ελπίδες τους απέμεναν να μπουν σφήνα στα play-offs.

Χάρη στο γκολ του Σκούπρα από το 21ο λεπτό, οι Λαρισαίοι πήραν προβάδισμα και εν συνεχεία κατάφεραν να ανταποκριθούν στην πίεση των Δραμινών για την ισοφάριση, οι οποίοι πάντως έφτασαν μια… ανάσα από το 1-1 στο 65’, αλλά στάθηκαν άτυχοι, με το σουτ του Κουτσιανικούλη μέσα από την περιοχή να καταλήγει στο οριζόντιο δοκαρι.

Έτσι, ο Απόλλων «ντούμπλαρε» τις νίκες του κόντρα στη Δόξα και μάλιστα με το ίδιο σκορ και σε συνδυασμό με την απώλεια της Παναχαϊκής, μείωσε τη διαφορά που τον χωρίζει από την εξάδα σε απόσταση μίας νίκης. Αντίθετα, η Δόξα έμεινε στο -7 από την 6η θέση και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη θέση της στα play-out.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς (78′ Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Άντερσον, Χάμοντ, Μαυριάς (63′ Κόντος), Κουτσιανικούλης (78′ Νιολάκης), Πινδώνης (78′ Φυτόπουλος), Μενσά, Σαμπανίδης (39′ Μπαράνκο).

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Μόρας (69′ Λουκάς), Σκούπρα, Καρρίκι (69′ λ.τ Αθανασιάδης), Γιάκος, Γκόλιας, Μπάλλας (59′ Καμπέρης), Σούλτσε (76′ Κουτρουμπής), Μπάμπης, Λιταινας, Ομπράντοβιτς (59′ Τασιουλής).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα