Ξάνθη - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1 (vid)

Gazzetta team
Ξάνθη - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1 (vid)

bet365

Η Ξάνθη προηγήθηκε, είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι, αλλά μετά από τραγικό λάθος της άμυνας ισοφαρίστηκε από τον ουραγό Καραϊσκάκη και τελικά υπέστη σοβαρή γκέλα (1-1), που τη «φρενάρε» στοκυνήγι της κορυφής.

Η Ξάνθη τρέχει το καλύτερο τρέχον αήττητο σερί στη Super League 2 (4-4-0), γεγονός που την έχει επαναφέρει για τα καλά σε τροχιά δυάδας και κορυφής. Κι αυτό το σερί εν μέρει συνεχίστηκε και απέναντι στον Καραϊσκάκη, αλλά με μια απρόσμενη ισοπαλία που μόνο ως ήττα μπορεί να ερμηνευτεί για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ (1-1).

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη, οι Ακρίτες μπήκαν με το πόδι στο «γκάζι», είχαν δοκάρι με τον Παπάζογλου στο 5’ και στο 12’ η τύχη της το αναπλήρωσε με το γκολ του Θανάση Ντίνα, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυνόμενου και να καταλήγει στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 22’ ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ και Παναχαϊκής κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σιατραβάνης εκτέλεσε αλά Πανένκα και... αποτυχημένα.

Οι Αρτινοί έμειναν «ζωντανοί» στο ματς με αυτόν τον τρόπο και στο 58’ έδειξαν τα δόντια τους, εκβιάζοντας το σοβαρό λάθος της ακριτικής άμυνας. Από το κλέψιμο, η μπάλα έφτασε στον Ναζίμ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Η Ξάνθη φάνηκε να έχει την απάντηση, όταν στο 67’ ο Καπνίδης σκόραρε μετά από σέντρα του Σχρόιγεν, ένα γκολ, όμως, που δεν μέτρησε ποτέ λόγω υπόδειξης οφσάιντ και που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Έτσι, η γκέλα δεν αποτράπηκε και η Ξάνθη απλά έπιασε τον Λεβαδειακό στους 31 βαθμούς, έχοντας, όμως, ματς περισσότερο (στο -3 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό). Αντίθετα, ο Καραϊσκάκης ξεκόλλησε προσωρινά από την τελευταία θέση (12 β., έναντι 11 του ΟΦΙ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Ξάνθη (Τεννές): Μπέντο, Παντελιάδης, Δημούτσος, Τ. Παπάζογλου, Ντίνας (59′ Έμπερτ), Σχρόιγεν, Σιατραβάνης (59′ Τάτος), Θ. Παπάζογλου (66′ Καπνίδης), Βέρκερ, Μπριλάντε, Θυμιάνης.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Δαλακούρας, Δούμτσιος, Κορέλας (55′ Μαραθωνίτης), Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος (55′ Κόκας), Τσούτσης (66′ Μαύρου), Κλιγγόπουλος.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα