Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας 1-2 (vid)

Gazzetta team
Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας 1-2 (vid)

bet365

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 2-1 του Καραϊσκάκη στην Άρτα για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα.
Ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με τη νίκη από την Άρτα, επικρατώντας 2-1 του Καραϊσκάκη για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μετρούν έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Ο Καραϊσκάκης παραμένει ουραγός με δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και ο Καραϊσκάκης έχασε δύο παίκτες με τραυματισμούς. Αρχικά ο Ρούνει πέρασε εκτός και στη συνέχεια ο Λόβριτς. Ένα μοιρασμένο πρώτο μισό, δίχως σημαντικές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Θεολόγου στο 73', ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Χατζής με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζίμ (το κέρδισε ο Μαραθωνίτης από τον Καμπέρη), αλλά στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπεκατώρος.
ΣΚΟΡΕΡ: 80' πεν. Ναζίμ - 73' αυτ. Θεολόγου, 77' Χατζής
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Λόβριτς (46' λ. τρ. Χατζηδίμπας), Ναζίμ, Ρούνεϊ (10' λ. τρ. Μαραθωνίτης), Κλιγγόπουλος, Δούμτσιος, Μπρέμπος (68' Νταλακούρας), Δερμιτζάκης (68' Μαύρου).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καμπέρης, Καρρίκι, Μόρας, Χατζής, Μπαλογιάννης (65' Μπαστιάνος), Μπάμπης, Αθανασιάδης (82' Γκουντρουμπής), Γιάκος (83' Μπάλλας), Ντα Κάμπο (83' Τασιούλης).
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα