Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας: Νίκη (2-1) «ανάσα» για τους «μαυραετούς» (vid)

Gazzetta team
Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας: Νίκη (2-1) «ανάσα» για τους «μαυραετούς» (vid)

bet365

Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν από την ουρά και άφησαν τους Κρητικούς καθηλωμένους στην τελευταία θέση
Τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας πήρε η Δόξα Δράμας και εδραιώθηκε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με την αντίπαλό τους που παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24' με τον Μαυρία, ο οποίος «έπιασε» τότε ένα όμορφο και δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου. Οι «μαυραετοί» συνέχισαν να ελέγχουν το ματς, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου απώλεσαν μία καλή ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη και στο 52' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βάντερσον, ο οποίος μάλιστα έτρεξε στον πάγκο και αγκάλιασε τον προπονητή του Κολιτσιδάκη. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε και οι Κρητικοί μείωσαν στο 69' με κεφαλιά του Ντάλα Κόστα. Στα τελευταία λεπτά βγήκαν μπροστά, αλλά δεν έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης, αν και στις καθυστερήσεις «άγγιξαν» το 2-2 με τον Κούστα.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Κουκόλης, Αντερσον, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Πινδώνης, Χάμοντ (35' Φυτόπουλος), Κουτσιανικούλης (73' Μενσά), Μαυριάς, Βάντερσον (73' Μαρινάκης), Μπαράνκο (73 Μπελεβώνης).
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Χιντζίδης (46' Αρναούτογλου), Μασουέρο, Σμίλτος, Τεγούσης, Λεμονής, Γκίνη, Ντούνης, Αποστολίδης (46' Ντάλα Κόστα), Κούστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα