ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-1

Gazzetta team
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-1

bet365

Την δεύτερη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε ο Ιωνικός, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε του Διαγόρα με 3-1 για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για την ομάδα της Νίκαιας όταν στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κάστρο πήρε την κεφαλιά κι ανάγκασε τον Τσέλιο σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 22’ ο Πλατέλλας τροφοδότησε τον Ρόλε, ωστόσο ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Τελικά το γκολ ήρθε στο 41’. Ο Βλαχομήτρος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Νιάσε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Τσέλιο για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ιωνικός λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Αμπούντ-Ομάρ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Τσέλιου. Ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι, το έκανε ο Διαγόρας στο 68’. Ο Σανδραβέλης με ωραίο σουτ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο και πέτυχε το 1-1 για την ομάδα του.

Ο Ιωνικός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ένα λεπτό πριν το 90' πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Κουϊρουκίδης έστρωσε στον Κάστρο κι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έγραψε το 2-1 με κοντινό πλασέ. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πέναλτι, καθώς ο Μανωλάκης ανέτρεψε τον Κάστρο, με τον τελευταίο να πετυχαίνει στη συνέχεια και το 3-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι ο Ιωνικός πήρε την δεύτερη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 28 βαθμούς στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, μαζί με Εργοτέλη και Λεβαδειακό. Από την άλλη ο Διαγόρας έμεινε στους 26 βαθμούς και στην 4η θέση.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77′ Κουϊρουκίδης), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90+2′ Παπαγεωργίου), Βλαχομήτρος (62′ Μάναλης), Κάστρο.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης, Ρουγκάλας (85′ λ.τ Χότζα), Κάκκο (73′ Τσιαντούλας), Ντοριβάλ (73′ Κωστούλας), Λινάρδος (46′ Μπαστακός), Σμυρλής (46′ Αλάεθ), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα