ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0 (vid)

bet365

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα, η Ξάνθη αναδείχθηκε θριαμβεύτρια στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό (1-0) και συρρίκνωσε τη βαθμολογία μεταξύ 5ης θέσης και κορυφής στο -2!

Η «μάχη» της κορυφής στη Super League 2 έχει πάρει «φωτιά» για τα καλά και σε αυτό έχει… μερίδιο ευθύνης η Ξάνθη. Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό (1-0), συνέχισε αήττητο για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι από την πρόσληψη του πολύπειρου τεχνικού και έκλεισε την ψαλίδα από την 1η στην 5η θέση στο -2!

Σε ένα ματς με ουκ ολίγες αψιμαχίες, οι Ακρίτες ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος κι ευτύχησαν να βρουν το γκολ σε καθοριστικό σημείο. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Πάτρικ Έμπερτ νικήθηκε στην εκτέλεση πέναλτι από τον Στογιάνοβιτς (πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι), αλλά πήρε το «rebound» προ του Τζημόπουλου και άνοιξε το σκορ, ενώ το προβάδισμα θα μπορούσε να έχει διπλασιαστεί μόλις στο 48’, αλλά το τελείωμα του Γκαρσία σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο πίεσε στο 2ο μέρος, έψαξε την ισοφάριση, αλλά το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η ένταση που σημειώθηκε στον πάγκο της, με συνεργάτη του Ιταλού τεχνικού να αποβάλλεται για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Έτσι, η Ξάνθη έφτασε τους 26 βαθμούς, όσους έχει και ο Διαγόρας κι έναν λιγότερο από τον Λεβαδειακό. Με τη διαφορά από τους πρωτοπόρους Εργοτέλη και Ιωνικό (28), όμως, να είναι… ελάχιστη (-2).

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Τ. Παπάζογλου, Γκαρσία, Πέτροβιτς, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Θυμιάνης, Τάτος (29′ Μυστακίδης), Σχρόιγεν, Έμπερτ.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Κονέ, Πολέτο, Μπιανκόνι.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα