ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 (vid)

bet365

Η Δόξα Δράμας ξόρκισε το κακό σερί των πέντε ηττών, επικρατώντας των Τρικάλων με γκολ του Αγγελόπουλου από το 2' (1-0) και ελπίζει για εξάδα.

Το διάστημα από τις αρχές Μαρτίου ήταν βασανιστικό για τη Δόξα Δράμας. Απανωτές ήττες, ανάμεσά τους μία «εξάρα» από τον Εργοτέλη, με συνολικά γκολ 2-13, είχαν προκαλέσει προβληματισμό στο σύνολο του Θανάση Κολιτσιδάκη, που σε όλο το προηγούμενο διάστημα έδειχνε ικανό να κυνηγήσει δειλά-δειλά μια θέση στην εξάδα. Ωστόσο, το αρνητικό σερί αποτελεί παρελθόν, αφού οι Δραμινοί στην κρίσιμη στιγμή επέστρεψαν στις νίκες, παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στα Τρίκαλα, που παλεύουν επίσης για μια θέση στα play-offs και μπήκαν ξανά στην εξίσωση.

Το ματς κρίθηκε από πολύ νωρίς, με τον άλλοτε μέσο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Αγγελόπουλο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2’, ένα προβάδισμα που έμελλε να αποδειχθεί καθοριστικό για τους γηπεδούχους. Έτσι, η νίκη ήρθε και ήταν η πρώτη μετά τις 24 Φεβρουαρίου, λήγοντας το σερί των πέντε ηττών με πειστικό τρόπο. Πλέον, η Δόξα βρίσκεται στους 14 βαθμούς και με το ματς που χρωστάει κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας μπορεί να πλησιάσει στο -4 από την 6η θέση. Έναν βαθμό περισσότερο τα Τρίκαλα που αγνοούν τη νίκη εδώ και εννέα αναμετρήσεις!

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Παπαργυρίου (86′ Παρασκευάς), Αγγελόπουλος, Κουκόλης (25′ Νιμπά), Μαρινάκης, Βάντερσον (86′ Φυτόπουλος), Άντερσον, Μπαράνκο (66′ Μενσά), Χάμοντ, Κουτσιανικούλης.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας (67′ Σιλβάνο), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Πέλκας (46′ Σταματής), Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης (83′ Στεφανίδης), Νιάρος.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα