ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0 (vid)

Gazzetta team
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0 (vid)

bet365

Δεν έχει τελειωμό η αγωνιστική καθίζηση της Παναχαϊκής, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα του Καραϊσκάκη, έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη και είδε τα Χανιά να την αφήνουν εκτός εξάδας μετά από καιρό.

Από το κακό στο χειρότερο συνεχίζει η Παναχαϊκή, η οποία δεν βρήκε την αντίδραση που έψαχνε ούτε κόντρα στον Καραϊσκάκη κι έχασε βαθμούς για τέταρτο σερί ματς και τη θέση της στην εξάδα.

Οι Αχαιοί για ακόμη ένα ματς έμειναν ανενεργοί στην επίθεση, με πιο αξιόλογη στιγμή το τετ-α-τετ του Μπάτροβιτς από την πάσα του Ανάκογλου στο 1ο ημίχρονο και μοιραία «κόλλησαν» στο 0-0, χαρίζοντας έτσι στους ουραγούς Αρτινούς τον πρώτο τους βαθμό σχεδόν μετά από έναν μήνα. Την ίδια ώρα, το «buzzer-beater» των Χανίων του πρώην προπονητή της, Νίκου Παπαδόπουλου, στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του coach Παρασκευόπουλου να υποχωρήσει 7η θέση, μένοντας στους 19 βαθμούς και καλείται να… συνέλθει σύντομα για να μη χάσει οριστικά το τρένο των play-offs.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Χουάντερσον, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (87′ Μπρέμπος), Δερμιτζάκης, Ναζίμ, Ρούνεϊ (78′ Μαύρου), Μαραθωνίτης (59′ Δεινόπαπας), Δούμτσιος.

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Τσερούτι (62′ Πάνος), Πλιάτσικας, Πατάπης, Μουστακόπουλος (71′ Κόκας), Μπρους (81′ Γιούσης), Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Σταμόπουλος, Αραβίδης (62′ Κουσκουνάς).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα