ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΞΑΝΘΗ 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΞΑΝΘΗ 1-0 (vid)

bet365

Χάρη στη βολίδα του Δημήτρη Ανάκογλου από το 8ο λεπτό, η Παναχαϊκή επικράτησε της Ξάνθης (1-0), που έπαιζε υπό το βλέμμα του Μπάμπη Τεννέ, και εδραιώνεται στην εξάδα.

Η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που εκκρεμεί μπορεί να προβλημάτισε, η αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου από το τιμόνι της ομάδας είναι νωπή, αλλά κόντρα στην Ξάνθη η Παναχαϊκή βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα.

Με τον coach Παρασκευόπουλο της Κ-19 στον πάγκο, οι Αχαιοί επικράτησαν με 1-0, έχοντας βρει από νωρίς δίχτυα χάρη στον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο έμπειρος Έλληνας χαφ «ζωγράφισε» με απίθανο βολέ έξω από την περιοχή που κατέληξε συστημένο στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα που αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα.

Έτσι, η Παναχαϊκή έφτασε τους 17 βαθμούς κι άφησε πίσω της την Ξάνθη, η οποία περιμένει τον νέο της προπονητή, που όπως φάνηκε και από την παρουσία του στις εξέδρες για το ματς, θα είναι εκτός απροόπτου ο Μπάμπης Τεννές.

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Πάνος (74′ Σταμόπουλος), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος (73′ Μασούρας), Μπρους, Γιούσης, Ανάκογλου (83′ Παπαδόπουλος), Μπάτροβιτς (60′ Τσερούτι), Αραβίδης.

Ξάνθη (Μαραντάς): Ίτσο, Βέρκερ, Καπνίδης, Πέτροβιτς, Σιατραβάνης (90′ Τζούρμαν), Τάτος, Γκαρσία (74′ Μικελτάτζε), Μπριλάντε, Θυμιάνης (68′ Τεσίγια), Τσαμούρης, Βόλτερς (74′ Ντίνας).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα