Εργοτέλης - Παναχαϊκή 1-0: Ο Μπουρσέλης ντύθηκε... Μέσι και τον οδήγησε στην κορυφή (vids)

Gazzetta team
Εργοτέλης - Παναχαϊκή 1-0: Ο Μπουρσέλης ντύθηκε... Μέσι και τον οδήγησε στην κορυφή (vids)

bet365

Την ξέφρενη του πορεία συνεχίζει ο Εργοτέλης, καθώς κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Παναχαϊκή με 1-0 και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 7’ για τους γηπεδούχους. Όταν ο Μανουσάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τσέλιος πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κολοβούρης απέκρουσε σωτήρια!

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Γιούσης επιχείρησε σέντρα σουτ αλλά ο Αραβίδης δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα. Η ομάδα της Πάτρας συνέχισε την πίεση της και στο 35’ ο Γιούσης έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κατσιμήτρου. Ο Εργοτέλης στη συνέχεια ανέβασε στροφές και λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου, μετά από κόρνερ του Ποζατζίδη ο Μανουσάκης με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κολοβούρη!

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69’ Εργοτέλης έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Μπουρσέλης από τα δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και ο Μανουσάκης έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κολοβούρη.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 71’. Mετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Μπουρσέλης προσπέρασε τρεις αντίπαλους αμυντικούς του και πλάσαρε τον πορτιέρε της Παναχαϊκής για το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Εργοτέλη να σκαρφαλώνει, έστω και προσωρινά στην κορυφή με 19 βαθμούς ενώ η Παναχαϊκή παρέμεινε στους 14 και την 4η θέση.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης (50’ Σερβιλάκης), Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος (65’ Mπουτσάκης), Αμπντουλάχι (89' Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46’ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65’ Μπουρσέλης)

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρέα (69’ Κόκα), Ανάκογλου, Παταπής, Γιούσης, Πάνος (88' Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Μουστακόπουλος (88' Μασούρας), Μπάτροβιτς (69’ Τσερούτι)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα