Τρίκαλα - Εργοτέλης 0-0: Δεν το «Χ»άρηκαν (vid)

Gazzetta team
Τρίκαλα - Εργοτέλης 0-0: Δεν το «Χ»άρηκαν (vid)

bet365

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Εργοτέλη, με τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 13’. Μετά από κόρνερ του Τσέλιου στο δεύτερο δοκάρι, ο Πέϊος έκανε μία πολύ όμορφη ενέργεια έκανε και το σουτ, ωστόσο ο Γιακουμής έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε. Η απάντηση των Τρικάλων ήταν άμεση, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Σταμάτης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, με τον Κατσιμήτρο να κάνει εξαιρετική επέμβαση και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Οι δύο ομάδες πίεζαν και εξουδετέρωναν τις όποιες προσπάθειες για αντεπιθέσεις, ενώ ο Εργοτέλης ήταν αυτός ο οποίος κρατούσε με περισσότερη άνεση την μπάλα στην κατοχή του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 68' ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 0-1. Ο Μπουρσέλης με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Γιακουμής του είπε «όχι», ενώ πριν ο Κωστανάσιος φτάσει στην πορεία της μπάλας, την μπλόκαρε, με αποτέλεσμα αυτή η μεγάλη ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Τα Τρίκαλα απάντησαν λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Σταματής με ωραία ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο ωστόσο το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο γκολκίπερ του Εργοτέλη μπλόκαρε. Στο 76' οι παίκτες του Εργοτέλη ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα στον Τσέλιο μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ετσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς, με τα Τρίκαλα να ανεβαίνουν στην δεύτερη θέση με 12 βαθμούς και τον Εργοτέλη στην όγδοη με 10 βαθμούς.

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταμάτης, Νιάρος, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας(67΄ Ελευθεριάδης), Πέλκας(45΄ Αλμπάνης), Κεχαγιάς, Ευθυμίου(55΄ Φασίδης)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης(72′ Ποζατζίδης), Kacurri, Πέϊος, Τσέλιος, Appi(62΄ Μπουτσάκης), Μανουσάκης(78΄ Κονραντ), Κοκκίνης(45΄ Μπουρσέλης), Πατρινός(62΄ Κωστανάσιος)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα