Εργοτέλης - Ξάνθη 2-1 (vid)

Gazzetta team
Εργοτέλης - Ξάνθη 2-1 (vid)

bet365

Με τη γκολάρα του Κόνραντ (19') και το εξίσου υπέροχο buzzer-beater τέρμα του Μπουρσέλη στο, ο Εργοτέλης υποχρέωσε την Ξάνθη στην πρώτη φετινή της ήττα και με τρεις σερί νίκες ανέβηκε στην 4η θέση με ματς λιγότερο!

Η αντεπίθεση άρχισε με δύο σερί διπλά σε Κρήτη και Άρτα (κόντρα σε Χανιά και Καραϊσκάκη) και κορυφώθηκε στο «Παγκρήτιο» για τον Εργοτέλη! Η ομάδα του coach Ταουσιάνη πήρε το τρίτο σερί τρίποντο στη σεζόν, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Ξάνθη στο 88’ και υποβάλλοντάς την στην πρώτη φετινή της ήττα!

Ο Ολλανδός Τάιλερ Κόνραντ ήταν εκείνος που άνοιξε τον λογαριασμό του σκορ στο 19’, με εντυπωσιακό τελείωμα λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι Ακρίτες είχαν αρκετές ευκαιρίες έκτοτε, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, αφού πρώτα φρόντισαν να απαντήσουν με τον Τάτο στο 50’. Ο κίπερ Κατσιμήτρος έπεσε σωστά στην εκτέλεση πέναλτι, απέκρουσε, αλλά η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι και επέστρεψε συστημένη στον Έλληνα μεσοεπιθετικό για το 1-1.

Ωστόσο, η τελευταία λέξη ήρθε από τους γηπεδούχους, δια ποδός Αντώνη Μπουρσέλη. Ο 26χρονος μέσος του Εργοτέλη με ωραία ατομική ενέργεια και εντυπωσιακό γωνιακό σουτ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Κρητικών και τους έστειλε 4ους με 9 βαθμούς, στο -3 και με ματς λιγότερο από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό! Αντίθετα, η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς έχασε σημαντικό έδαφος κι έμεινε εκτός πρώτης εξάδας.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (55′ Ποζατζίδης), Νεράλ, Πέϊος, Μπουτσάκης (55′ Τσέλιος), Αμπντουλαχί (77′ λ.τ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65′ Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46′ Μπουρσέλης).

Ξάνθη (Πόποβιτς): Ίτσο, Ντίνας (65′ Δημούτσος (85′ Βόλτερς), Τ. Παπάζογλου, Τεσίγια (65′ Μυστακίδης), Μπριλάντε, Γκαρσία, Τζούρμαν, Στάθης, Τάτος, Σχρόιγιεν (46′ Σιατραβάνης), Καπνίδης (77′ Θ. Παπάζογλου).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα