Η Δόξα Δράμας δεν ξεκινά στο πρωτάθλημα!

Gazzetta team
Η Δόξα Δράμας δεν ξεκινά στο πρωτάθλημα!

bet365

Αλλαγή δεδομένων υπήρξαν στο «μέτωπο» των «μαυραετών» που τελικά δεν θα ξεκινήσουν τη σεζόν
Αλλαγή δεδομένων υπήρξαν στο «μέτωπο» της Δόξας Δράμας, η οποία δεν πήρε άδεια από την ΕΕΑ όμως έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικαστούν στις 21/1 και αρχικά αποφασίστηκε να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Μετά όμως από νέα απόφαση της διοργανώτριας αρχής οι αγώνες των «μαυραετών» δεν θα διεξαχθούν μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και έτσι δεν θα παίξει με Χανιά και Εργοτέλη, που ήταν τα πρώτα της παιχνίδια. Μάλιστα τα... μηνύματα για το αν θα πάρει το τελικό «ok» δεν είναι και τόσο «ενθαρρυντικά».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.
Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα