Ουζουνίδης για SL2: «Έχει κουράσει»

Gazzetta team
Ουζουνίδης για SL2: «Έχει κουράσει»

bet365

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθης, μίλησε για την μη έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Metropolis»:

«Τελείωσε η τηλεδιάσκεψη και δεν προέκυψε κάποιο νεότερο. Από την επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η τελική απάντηση από τους αρμόδιους φορείς πότε επιτέλους θα έχουμε σέντρα, γιατί όλη αυτή η ιστορία έχει κουράσει. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές για να έχουμε σέντρα, αλλά η Πολιτεία αρνείται να το κάνει. Δεν μας εξηγούν για αυτή την άρνηση και έχει προβληματίσει έντονα τους παράγοντες όλων των συλλόγων της κατηγορίας.

Από τον περασμένο Μάρτιο έχουμε σταματήσει και φτάσαμε Νοέμβριο και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει ή να μην υπάρχουν τα πλέι οφ, αλλιώς να μην αρχίσει καθόλου. Οι ομάδες δεν μπορούν να προπονηθούν και έχουμε την αβεβαιότητα από την Πολιτεία που δεν μπορούμε να την καταλάβουμε. Η Πολιτεία θα πρέπει να δείξει μια ευαισθησία αυτόβουλη και να λάβει τη δική της θέση. Όσον αφορά για το τηλεοπτικό, η ΕΡΤ έχει δείξει μια μικρή γενναιοδωρία και πιστεύω τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές».

Για το γεγονός ότι η ΕΕΑ πέρυσι καταδίκασε την Ξάνθη και φέτος της έδωσε άδεια:

«Η Ξάνθη καταδικάστηκε πέρυσι και το πλήρωσε ακριβά με υποβιβασμό. Εμείς ως νέα διοίκηση υποβάλλαμε έναν πληρέστατο φάκελο και μας δόθηκε το πράσινο φως από την ΕΕΑ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα