Πετράκης: «Πλήρωσα το λάθος μου, δεν αγοράζω την Δόξα Δράμας»

Gazzetta team
Πετράκης: «Πλήρωσα το λάθος μου, δεν αγοράζω την Δόξα Δράμας»

bet365

Ο Απόστολος Πετράκης ξεκαθάρισε πως δεν αγοράζει την Δόξα Δράμας, αφού βάσει νόμου δεν μπορεί να εμπλακεί προσθέτοντας πως έχει πληρώσει για τα λάθη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Δεν ισχύει, είναι λανθασμένο. Δεν αγοράζω καμία Δόξα Δράμας αλλά άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός μου. Εγώ λειτουργώ συμβουλευτικά. Είμαι χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχω γνώση και όραμα για το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά αυτό που ανέλαβα είναι να φτιάξω είναι να βοηθήσω στη μεταβίβαση των μετοχών σ’ ένα ιδιότυπο καθεστώς καθώς ξέρετε ότι ο κ. Μπύρος μεταβίβασε τις μετοχές σε 100 ανθρώπους. Είναι μια χρονοβόρο διαδικασία αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος για να δημιουργηθεί μια ομάδα από το μηδέν. Αυτή την υπόθεση ανέλαβα. Αυτή είναι η όλη εμπλοκή μου. Δεν είναι κάτι κακό το οποίο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα», είπε.

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος θα ήθελε να εμπλακεί, απάντησε: «Δυστυχώς ο Νόμος λέει ότι δεν μπορώ. Θεωρώ ότι είναι λανθασμένος Νόμος. Εγώ πλήρωσα τα λάθη μου, αλλά θεωρώ ότι έχω δικαίωμα να ζω. Δεν γίνεται να τιμωρείσαι για πάντα. Πλήρωσα όλα τα λάθη μου. Δεν κρύφτηκα, θέλω να κοιτάω τους πάντες στα μάτια. Θα μπορούσα κι εγώ να κρυφτώ πίσω από αχυράνθρωπους όπως κάνουν άλλοι. Αν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου δεν θα εμφανιζόμουν. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Πάλι όμως δεν θα είμαι ιδιοκτήτης ή μέλος του δ. σ. Αν δεν το απαγόρευε ο Νόμος θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Δεν είμαι ουρανοκατέβατος στο ποδόσφαιρο», είπε και ρωτήθηκε για τα ονόματα των επιχειρηματιών που θα αναλάβουν τη Δόξα. «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης. Δεν θέλουν να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους τώρα. Μόλις γίνει η μεταβίβαση θα ανακοινωθούν όλα. Δεν υπάρχουν μπροστινοί», είπε και ρωτήθηκε για το αν του καταλογίσουν ότι θα επενδύσει το ποσό (σ. σ. 30εκατ. ευρώ) από τα λύτρα. «Αν περπατάς και σταματάς στο κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Τι να απαντήσω σ’ αυτό το πράγμα. Υπάρχει μια νομική διαδικασία για να βάλεις λεφτά σε μια ομάδα».

Σε ερώτηση για την επιλογή της Δόξας Δράμας, απάντησε: «Εγώ εισηγήθηκα στους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη Δόξα Δράμας γιατί είναι ιστορική, με πολύ κόσμο. Όταν θα δείτε το πλάνο που θα παρουσιάσουμε θα καταλάβετε το γιατί. Είναι μια ομάδα με δυναμική».

Ερωτηθείς για ότι θα αντιμετωπίσει στο μέλλον λόγω της εμπλοκής του στην προ 11ετίας απαγωγή, είπε: ««Η δικαιοσύνη αποφάσισε. Δεν γίνεται να δικάζομαι καθημερινά για κάτι που έγινε πριν από έντεκα χρόνια. Πρέπει δηλαδή να απολογούμαι ότι δεν είμαι ελέφαντας; Συνέχεια στη ζωή μου πρέπει να απολογούμαι. Ζήτησα συγνώμη και μόνος μου είπα ότι έπρεπε να τιμωρηθώ. Τιμωρήθηκα για το λάθος μου. Δεν γίνεται για ένα λάθος να είσαι πάντα στο σκοτάδι. Δηλαδή έχω το δικαίωμα να ψηφίζω και δεν έχω το δικαίωμα να ασχοληθώ με το πάθος μου; Με την ψήφο σου καθορίζεις τη ζωή των ανθρώπων. Τι είναι ποιο σημαντικό, η ζωή των ανθρώπων ή το ποδόσφαιρο;».

Του σημειώθηκε ότι στα τελευταία χρόνια, πρόσωπα που έχουν εμπλοκή με το στοίχημα αναλαμβάνουν ποδοσφαιρικές ομάδες και απάντησε. «Πράγματι συμβαίνει αυτό. Μόνο που δεν προτιμούν ομάδες με κόσμο και ιστορία όπως η Δόξα Δράμας, γιατί εκεί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν γίνεται να ευδοκιμήσουν αυτές οι καταστάσεις σε μεγάλες ομάδες».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα