Εργοτέλης: Έκανε τέσσερις επαγγελματίες

Gazzetta team
Εργοτέλης: Έκανε τέσσερις επαγγελματίες

bet365

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη υπέγραψαν την Πέμπτη οι Γιάννης Κουτάντος, Έντισον Κόλα, Γιάννης Θεοδωράκης και Θέμης Πατρινός.

Αναλυτικά:

«Άκρως ιδιαίτερη και σημαντική η σημερινή ημέρα για τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται απ' τις ακαδημίες του συλλόγου μας. Ο λόγος για τους Γιάννη Κουτάντο, Έντισον Κόλα, Γιάννη Θεοδωράκη και Θέμη Πατρινό οι οποίοι υπόγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τέσσερις νεαροί παίκτες που έχουν ενσωματωθεί απ' την αρχή της προετοιμασίας στο δυναμικό της ομάδας μας, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ υπογράφοντας τα συμβόλαια τους (τετραετούς διάρκειας) παρουσία των ανθρώπων της κιτρινόμαυρης οικογένειας και συγκεκριμένα των κ.κ. Τουτζάρη, Σεβαστάκη, Μποβολέτη από την ΠΑΕ καθώς και του προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Στειακάκη. Παρόν ήταν επίσης ο τεχνικός διευθυντής Σταύρος Λαμπράκης, και ο προπονητής της Κ19 Λευτέρης Κορνάρος.

Ο Γιάννης Κουτάντος έχοντας γεννηθεί στις 31/01/2000 στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στον Εργοτέλη. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια που κάνω. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου στην Κ19 Λευτέρη Κορνάρο, Μανώλη Μπελιμπασάκη καθώς και τον κ. Βασίλη Πλεσίτη. Επίσης ευχαριστώ τους συμπαίκτες για αυτά τα 3 υπέροχα χρόνια. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι θα δουλέψω σκληρά και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Ο Γιάννης Θεοδωράκης γεννηθείς στις 08/06/2001 ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο Εργοτέλης, Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που δε σταμάτησε ποτέ να με πιστεύει, στους προπονητές μου στο πέρασμα μου από την Κ19 του συλλόγου όσο και τους συμπαίκτες μου. Η σκληρή δουλειά τώρα ξεκινά!».

Ο Θέμης Πατρινός γεννηθείς στις 18/01/2001 με την σειρά του τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την οικογένεια του Εργοτελη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό από τους συμπαίκτες μου, που με κάνουν κάθε μέρα καλύτερο μέχρι τη διοίκηση, που δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της σε μένα. Εύχομαι να δικαιώσω την ομάδα για την επιλογή της και να έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί στο μέλλον».

Ο Έντισον Κόλα έχει γεννηθεί στις 03/04/2001 από την πλευρά του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ την διοίκηση ,προπονητές και τους συμπαίκτες όπως και την οικογένεια μου που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν να πετύχω το όνειρο μου που ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστή. Εύχομαι σε όλους μια καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα και επίτευξη των στόχων».

Αντίθετα, ο Νεκτάριος Αζίζι παραχωρήθηκε δανεικός στον Αλμυρό:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει τον δανεισμό του Νεκτάριου Αζίζι στον Αλμυρό. Ο 20χρονος επιθετικός που πέρσι είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, θα μετακομίσει για έναν χρόνο στην ομάδα του Αλμυρού η οποία την νέα σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η συμφωνία επήλθε μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων και του ποδοσφαιριστή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα