Στην Παναχαϊκή ο Πλιάτσικας

Στην Παναχαϊκή ο Πλιάτσικας

Gazzetta team
Στην Παναχαϊκή ο Πλιάτσικας

bet365

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία.

Κάτοικος Πάτρας γίνεται ο Βασίλης Πλιάτσικας. Ο 32χρονος αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία και υπέγραψε στην Παναχαϊκή, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της πατρινής ομάδας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα!

Ο Βασίλης Πλιάτσικας είναι γεννηθείς στις 14/4/1988 αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας έχοντας στο ενεργητικό του 5 συμμετοχές.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας στη Super League έχοντας 22 συμμετοχές (20 κανονική διάρκεια και 2 στα play-out), ενώ είχε και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ, στις γερμανικές ομάδες Σάλκε και Ντούισμπουργκ, στην Ουκρανία με την Μέταλουργκ, στην Ρουμανία με την Άστρα και στην Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στην Ελλάδα εκτός από την ΑΕΚ και την Λαμία έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο και Πλατανιά.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα