ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλαγή πόστου στον Ντάσιο

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλαγή πόστου στον Ντάσιο

bet365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πρότεινε στον Γιώργο Ντάσιο να αλλάξει πόστο και από διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος να αναλάβει Υπεύθυνος Ακαδημιών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν που θα βρει τους Ηπειρώτες στην Super League. Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη όπου είχε και τις πρώτες επαφές για τις αλλαγές που έρχονται στην ομάδα. Η πρώτη είναι αυτή του Γιώργου Ντάσιου στον οποίο έγινε πρόταση να αφήσει την θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και να αναλάβει Υπεύθυνος Ακαδημιών του συλλόγου. Μάλιστα, επειδή στα πλάνα του ΠΑΣ είναι να υπάρξει και μια ομάδα της περιοχής η οποία θα λειτουργήσει ως θυγατρική (υποψήφιες είναι δύο ομάδες) του «Αγιαξ» του προτάθηκε να ασχοληθεί και με αυτό το εγχείρημα λειτουργώντας παράλληλα και ως σκάουτερ.
Ο Ντάσιος δεν απάντησε στην πρόταση του κ. Χριστοβασίλη κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα