Σε εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε η ΠΑΕ Χανιά (pics)

Gazzetta team
Σε εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε η ΠΑΕ Χανιά (pics)

bet365

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού έδειξε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ Χανιά, με τους «κυανόλευκους» να συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Χανιά έδωσε δυναμικό "παρών" στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αγίων Αποστόλων, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διοργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά" του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Στα Χανιά η εθελοντική αιμοδοσία υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης - υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης - τον Δήμο Χανίων και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων "Ο Αγιος Γεώργιος".

Οι υπεύθυνοι του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά "Δώσε πάσα στη Ζωή", Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Σελινιωτάκη, Πασχάλη Κάσσο, Κώστα Παναγιωτούδη, Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Νίκο Κεχαγιά και Θοδωρή Λαμπίρη και τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, στην εθελοντική δράση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα