ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή στις προπονήσεις με τεστ για τον κορονοϊό (pic)

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή στις προπονήσεις με τεστ για τον κορονοϊό (pic)

bet365

Μετά από σχεδόν 2,5 μήνες, η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις, με ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο να περνάνε από τεστ για τον κορονοϊό.

Με διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό, επέστρεψαν στις προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από 2,5 μήνες.

Λίγο μετά τις 11 ξεκίνησαν οι παίκτες να φθάνουν στο ΠΕΑΚΙ χωρισμένοι σε γκρουπ και μετά τους απαραίτητους ελέγχους κατά την είσοδο, ξεκίνησαν ένας ένας να πραγματοποιούν το τεστ.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα κοινοποιηθούν στον ΠΑΣ την Τετάρτη το απόγευμα και εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.

Όλη η διαδικασία των διαγνωστικών τεστ ήταν ευθύνη του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης, πάντοτε υπό την επίβλεψη του υγειονομικού υπευθύνου της ομάδας μας, κ.Ριστάνη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, λέγοντας: «Όταν ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις θα χρειαστούν περίπου 4 εβδομάδες για να επανέλθει το νευρομυϊκό σύστημα των παικτών σε καλή κατάσταση. Είναι τεράστιο ρίσκο, γιατί και στη Μπουντεσλίγκα σε 6 ματς παρουσιάστηκαν 8 μυϊκοί τραυματισμοί κι αυτό συμβαίνει γιατί οι παίκτες των ομάδων μπαίνουν στη δράση χωρίς φιλικά. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας τι θα γίνει τελικά. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο, είμαστε 7 βαθμούς μπροστά σε 20 ματς και έχουμε δείξει τι αξίζουμε στο γήπεδο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED