ΑΕ Καραϊσκάκης: Τηλεδιάσκεψη με φόντο την αναδιάρθρωση

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης: Τηλεδιάσκεψη με φόντο την αναδιάρθρωση

bet365

Η ομάδα της SL2 ζήτησε να διεξαχθεί συζήτηση στην κατηγορία για ενδεχόμενες αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν

Πρόσφατα οι ομάδες της SL2 αποφάσισαν να καταθέσουν αίτημα για επιστροφή στις προπονήσεις στα πρότυπα της SL, όπως και έπραξαν καθώς το απέστειλαν στον Λευτέρη Αυγενάκη. Όμως την ίδια στιγμή φαίνεται πως εξετάζουν και άλλες παραμέτρους και σε αυτό το πλαίσιο η ΑΕ Καραϊσκάκης ζήτησε από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, την διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας, με φόντο ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
«H κρίση που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πρωτοφανής για όλους μας, ενώ για την αντιμετώπισή της πρέπει να ήμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, αν επιθυμούμε την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φρονούμε ότι ενόψει της προρρηθείσης κρίσεως υφίσταται η κατάλληλη χρονική συγκυρία η επαγγελματική κατηγορία της Sl2, να αποτελέσει έναν ισότιμο συνομιλητή στο τραπέζι του διαλόγου των ομάδων. Φρονούμε δε ότι μία δυνατή, αξιόπιστη και οικονομικά βιώσιμη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας, όπως λειτουργεί με επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.

Η θέση μας είναι λοιπόν ότι στην περίπτωση που συμφωνήσουμε ομόφωνα για την αναδιάρθρωση, οι δυο επαγγελματικές κατηγορίες SL1 και SL2 πρέπει να έχουν από 16 ομάδες με κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ως εκ των άνω, αιτούμαστε όπως συγκαλέσετε άμεσα τηλεδιάσκεψη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED