Παντελάκης: «Δίκαια πρώτος ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Gazzetta team
Παντελάκης: «Δίκαια πρώτος ο ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Ο Νώντας Παντελάκης, μίλησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Super League 2.

Αναλυτικά όσα είπε στο «athlitiko»:

Για το πέρασμα από τον Παναθηναϊκό και αν δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε:
«Πήγα χωρίς προετοιμασία στην αρχή, μπήκα ξαφνικά στην ομάδα. Πήρα κάποιες ευκαιρίες… Μετά είναι θέμα του προπονητή καθαρά πόσο θέλει να σε βάλει μέσα και να σου δώσει παραπάνω ευκαιρίες… Από εκεί και πέρα δεν κρατάω κάποια κακία, ούτε το σκέφτομαι πολύ… Σέβομαι πάρα πολύ τις επιθυμίες του προπονητή και όλου του συλλόγου…»

Για το σημαντικό προβάδισμα του ΠΑΣ Γιάννινα και το γεγονός ότι αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά στη Super League:
«Μετά από τόσο μεγάλη διακοπή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις και θα είσαι όπως ήσουν. Πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός και όταν επιστρέψουμε με το καλό να πατάμε τα πόδια μας στο γήπεδο και όχι να λέμε ότι έχουμε βγει κατηγορία, γιατί απομένουν 12 παιχνίδια, στα οποία πρέπει να μοχθήσουμε, για να πάρουμε τους απαιτούμενους βαθμούς και να βγούμε και μαθηματικά».

Για το αν είναι επιφυλακτικοί με την πρώτη θέση ή θεωρούν ότι εύκολα ή δύσκολα θα την κατακτήσουν:
«Για να είμαστε πρώτοι κάτι κάνουμε καλά. Μετά από τόσο μεγάλη διακοπή όλοι κάπως θα επιστρέψουμε διαφορετικά. Αν δε βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο και δεν είμαστε προσηλωμένοι, μπορεί να έχουμε προβλήματα. Είμαστε μία ομάδα που έχει το καλύτερο υλικό, μία ομάδα έμπειρη και δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε «αναίμακτα» την αγωνιστική κοιλιά στην περίοδο των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο:
«Τότε κάναμε και εμείς την κοιλιά μας, γιατί είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και υπήρχε μία κούραση στην ομάδα. Αμα είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας, αυτό το οποίο βγάζαμε ως τώρα στο γήπεδο, πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα να βγούμε κατηγορία».

Για το τι παραπάνω έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα από τις άλλες ομάδες:
«Είναι μία πολύ ιστορική ομάδα, διαθέτει φανέλα. Εμειναν πολύ και καλοί παίκτες από πέρσι, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν ξαναπαίξει Β’ Εθνική. Ηρθε ένας προπονητής με το δικό του πλάνο και τη δική του φιλοσοφία και μας “βγαίνει” αυτό που ζητάει στο γήπεδο. Μαζί με το καλό κλίμα που έχουμε στ’ αποδυτήρια, όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο…».

Για το αν είναι στόχος του η καθιέρωση στη Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Αυτός είναι ο στόχος. Μαζί με την ομάδα του ΠΑΣ να μπορούμε να ανεβούμε κατηγορία και να παίζουμε τα επόμενα χρόνια στη Super League»

Για τα στοιχεία που μπορεί να «έφερε» από τη θητεία του στο γερμανικό ποδόσφαιρο ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Γιαννίκης:
«Ο κόουτς έχει τη δική του φιλοσοφία. Toυ αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, να έχει την κατοχή της μπάλας, να είναι επιθετικός και να έχει πολύ καλές επαφές ο παίκτης με την μπάλα. Δουλεύει πολύ το τακτικό πλάνο και της αντίπαλης ομάδας και της δικής του και σίγουρα έχει πάρει κάποια στοιχεία από το ποδόσφαιρο που παίζουν στο εξωτερικό…».

Για το σενάριο επιστροφής στα Χανιά που “έπαιξε” το περασμένο καλοκαίρι:
«Υπήρχε ενδιαφέρον… Υπάρχει ένας σεβασμός ανάμεσα στον πρόεδρο και σε εμένα και συζητάμε πάντα κάθε καλοκαίρι. Θεώρησα ότι καλύτερο για εμένα είναι να μην επιστρέψω στα Χανιά για διάφορους λόγους και αποφάσισα να πάω στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για τις πιθανότητες κατάκτησης της 2ης θέσης που έχουν τα Χανιά:
«Η ομάδα των Χανίων ήταν πολύ φορμαρισμένη όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ ποιοτική και καλή ομάδα. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τον Απόλλωνα και θα μπορούν να βρεθούν στη 2η θέση τα Χανιά – κάτω από εμάς – ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα