Λεβαδειακός - Χανιά 0-0: Δεν βολεύτηκε κανένας (vid)

Gazzetta team
Λεβαδειακός - Χανιά 0-0: Δεν βολεύτηκε κανένας (vid)

bet365

Λεβαδειακός και Χανιά έμειναν στο 0-0 ένα αποτέλεσμα που δεν έκανε σε κανέναν, καθώς ο Απόλλων Σμύνρης με νίκη την Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας θα ξεφύγει στους τέσσερις από την τρίτη θέση

Σε κανέναν από τους δύο δεν έκανε η ισοπαλία στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τα Χανιά. Και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη για να μείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, όμως πλέον με αυτό το 0-0 δίνουν την ευκαιρία στον Απόλλωνα Σμύρνης να κερδίσει τον Απόλλωνα Λάρισας την Δευτέρα και να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς.

Στο παιχνίδι τώρα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο κομμάτι αυτού. Έχασαν ευκαιρία στο 13' με τον Πολέτο να μην προλαβαίνει την μπάλα μετά από σέντρα του Συμελίδη, ενώ στο 15' υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι του Γρομητσάρη πάνω στον Βήχο. Ένα λεπτό αργότερα ο Γρομητσάρης μπλόκαρε το πλασέ του Ιωαννίδη και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια άλλη σημαντική φάση και φυσικά χωρίς γκολ.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λεβαδειακό να κυριαρχεί με τον Κουτζαβασίλη να αποκρούσει στο 68' κεφαλιά του Ιωαννίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 84' με τον Βασιλείου να στέλνει την μπάλα άουτ. Από εκεί και πέρα άλλη φάση δεν υπήρξε με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Ανγκουά, Βήχος, Λιάγκας, Μύγας, Κονέ, Μεχία, Ιωαννίδης, Συμελίδης (88' Νίκας), Πολέτο (74' Ενομό), Μπαστιάνος (55' Μάντζιος).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος (46' Καρλίνιος), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Βρεττός (81' Βασιλείου), Κάσσος, Τζιώρας (90' Σελινιωτάκης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα