Παναχαϊκή - Εργοτέλης 2-0

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Εργοτέλης 2-0

bet365

Η Παναχαϊκή αντέδρασε και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-0 και μειώνοντας την απόσταση από την πρώτη εξάδα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Έπειτα από μια εβδομάδα εξελίξεων, ύστερα από την επίθεση εναντίον των παικτών κατά την επιστροφή τους από τη Λιβαδειά, την αποχή τους και στη συνέχεια την αλλαγή στο διοικητικό τοπίο, η Παναχαϊκή έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες χάρη στο 2-0 επί του Εργοτέλη, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς την απόστασή της από την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Μόλις στο 12' η πατρινή ομάδα πήρε το προβάδισμα με τον Μυτίδη να τροφοδοτεί τον Μαυρία και τον τελευταίο να πλασάρει τον Καλογεράκη για το 1-0. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο οι δυο τους συνεργάστηκαν για να έρθει το 2-0. Στο 19’ ο Μαυρίας αυτή τη φορά ήταν ο δημιουργός, εκτελώντας κόρνερ, με τον Μυτίδη να βάζει την προβολή για το 2-0.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να απαντήσει στο 33' αλλά ο Έφορντ αστόχησε, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 49' η Παναχαϊκή πλησίασε σε ένα τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Μαυρία σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καλογεράκης σταμάτησε τον Κυνηγόπουλο σε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους Αχαιούς.

Στο 66' ο Καπούταγλης απέκρουσε μια επικίνδυνη σέντρα σουτ του Έφορντ, με τον Εργοτέλη να πιέζει αλλά να μην καταφέρνει να βρει γκολ, ενώ στο 82' δεν μέτρησε τέρμα του Μαζουλουξή ως οφσάιντ. Η Παναχαϊκή κράτησε αυτό το 2-0 ως το τέλος και να επέστρεψε στις νίκες, πλησιάζοντας τον Εργοτέλη στους τρεις βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες βρέθηκε και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Αλέξης Σπυλιόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυρίας (86' Θεολόγου), Μυτίδης, Ανάκογλου (70' Αντωνακόπουλος), Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας (75' Φροξυλιάς), Τσελεπίδης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μποτέ, Μπούσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσέλιος, Μπουτσάκης (66' Ούγκο), Κατσούρι (75' Πέιος), Εφορντ, Άτεφ, Μανουσάκης (55' Μέντχαντ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα