Εκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Gazzetta team
Εκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει μόνο χαμόγελα. Στον Χουτεσιώτη το φλουρί

Το 2020 έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι η φετινή χρονιά μόνο χαμόγελα θα φέρει. Σε ένα όμορφο κλίμα την Δευτέρα (17/2) οι Ηπειρώτες έκοψαν την πίτα τους με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να είναι ο νικητής εκ μέρους των παικτών και ο Ηλίας Μύταρης που εργάζεται στα γραφεία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να δώσει το παρών με τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Ντάσιο, να δίνει τις δικές του ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα μετά τη σημερινή προπόνηση αποκατάστασης της ομάδας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στo Εστιατόριο-Αίθουσα Εκδηλώσεων ΑΛΕΑ, στην Ολυμπιάδα Μαρμάρων, παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, του τεχνικού team, των υποδομών αλλά και εκπροσώπων των φορέων της πόλης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ.Ντάσιος ευχήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και κάθε επιτυχία, ενώ την κοπή της πίτας πραγματοποίησαν συμβολικά οι αρχηγοί της ομάδας Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Νικολιάς δίνοντας και αυτοί αντίστοιχα τις ευχές τους για μία πετυχημένη χρονιά.

* Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα το http://pasgiannina.gr/

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα