ΠΑΣ Γιάννινα - Χανιά 1-1: Γκέλα στο 93'! (vid)

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - Χανιά 1-1: Γκέλα στο 93'! (vid)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε τη νίκη επί των Χανίων μέχρι το 93', αλλά σε εκείνο το λεπτό ο Βρετός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα του!

Δυο βαθμούς άφησε στην έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τα Χανιά, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Βρετό στο 93'!

Στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Στην πρώτη του ουσιαστικά καλή στιγμή βρέθηκε και μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 16' μετά από ατομική ενέργεια του Κρίζμαν και τις κόντρες μετά το γύρισμά του, η μπάλα έφτασε στον Λέο ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να έχει φτάσει σε ακόμα ένα τέρμα, αν ο Λέο ήταν πιο προσεκτικός στα τελειώματα των φάσεων, με το 1-0 όμως να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Περίπου η ίδια εικόνα ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κυριαρχεί και να απειλεί την αντίπαλη εστία. Στο 69', ο Παμλίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι από εκεί αυτή έφτασε στον Λώλη που από την μικρή περιοχή με κεφαλιά αστόχησε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι απείλησαν στο 85' με τον Βασιλείου, στο 86' με τον Βρετό, ο οποίος τελικά στο 93' έκανε την... ζημιά! Με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Χουτεσιώτη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Λώλης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Λεό.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Κουσκουνάς, Τζιώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα