Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Gazzetta team
Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το διπλό από το Ηράκλειο επικρατώντας του Εργοτέλη 1-2 κι επέστρεψε στις νίκες, χάρη σε δυο τέρματα του Λέο.

Εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα που επέστρεψε στα τρίποντα και κράτησε την διαφορά του από την δεύτερη θέση στους 6 βαθμούς μετά το 1-2 επί του Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν τρεις φορές στο πρώτο μισάωρο! Πρώτα στο 13' με εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη που έβγαλε ο Χουτεσιώτης, στη συνέχεια στο 17' με τον Έφορντ από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει, αλλά τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να σώζει εκ νέου και τέλος στο 27', όταν ο Μπαράτα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης λοιπόν, κι ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Εργοτέλης, το έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα της Ηπείρου, στο 39' μετά από λάθος του Καλογεράκη που έδιωξε πάνω στον Λέο κι εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ. Πάλι ο Λέο, αυτή τη φορά με πλασέ σκόραρε για το 0-2 και στο 51' επί της ουσίας έβαλε... τέλος στην αναμέτρηση! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν μια φάση που θα τους έβαζε και πάλι στο ματς, όμως αυτό έγινε στο 91', όταν ο Έφορντ πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή μετά από απομάκρυνση του Χουτεσιώτη σε σουτ του Ροβίθη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Προβυδάκης (68' Μπότε), Μπρους (46' λ. τρ. Μπουρσέλης), Κοιλιάρας, Μπουτσάκης (56' Μανουσάκης), Τσέλιος, Έφορντ, Μπαράτα, Ροβίθης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Καρτάλης, Λιάσος, Λώλης (61' Νάουμετς), Ξύδας (88' Ελευθεριάδης), Λέο (78' Νικολιάς), Παμλίδης

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα