Απόλλων Λάρισας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

bet365

Έναν υγιεινό περίπατο έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, επικράτησε 0-3 και παρέμεινε στην κορυφή της Super League 2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε εύκολο μεσημέρι στη Λάρισα, επικρατώντας 0-3 του Απόλλωνα και παρέμεινε στην κορυφή, με διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά και κυριάρχησαν από την αρχή, έχοντας μόλις στο 10' δοκάρι με σουτ του Αποστολόπουλου. Ο Παμλίδης στη συνέχεια έχασε δύο ευκαιρίες σε δύο λεπτά και στο 31' ο Κάστρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΣ να φτάνει και στο 0-2, όταν στο 37' ο Κριζμάν με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη τους δεύτερου μέρους, ο Απόλλων Λάρισας βγήκε μπροστά κι αναζήτησε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, απείλησε την αντίπαλη εστία όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού έβγαλε την πίεση που του ασκήθηκε, έφτασε και σε τρίτο τέρμα όταν ο Καρτάλης άφησε στον Λέο που με σουτ έκανε το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε στην κορυφή και διατήρησε μια καλή διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Απόλλωνα Λάρισας να υποχωρεί μια θέση...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο Σάντος (60' Τασιούλης), Σουλιώτης (85' Μπρέμπος), Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Ναζίμ (85' Νύκταρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (84' Ζιούλης), Αποστολόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Ξύδας (71' Καρτάλης), Λώλης (55' Λέο), Παμλίδης, Κρίζμαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα