ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας 1-0

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας 1-0

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και εκμεταλλεύτηκε το... δώρο του Καραϊσκάκη προσπερνώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Super League 2.

Στην κορυφή της Super League 2 βρίσκεται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα της Ηπείρου, επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και εκμεταλλεύτηκε το διπλό του Καραϊσκάκη στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος της Δόξας Δράμας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και η υπεροχή του αυτή έγινε γκολ στο 25'. Μετά από σέντρα του Ξύδα, ο Κριζμάν με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν κι έχασαν μερικές ακόμα καλές στιγμές μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με το 1-0 να παραμένει.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης έμεινε ίδια, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πλησιάζει και το 2-0. Συγκεκριμένα, στο 67' ο Νάουμετς βρήκε τον Παμλίδη το πλασέ του οποίου έβγαλε ο Μένκα. Η Δόξα δεν απείλησε στιγμή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, αντίθετα ο... Άγιαξ της Ηπείρου είχε ακόμα κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Παμλίδη κυρίως χωρίς όμως να βρει κάποιο δεύτερο τέρμα.

Το 1-0 έκανε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με το αποτέλεσμα αυτό πλέον βρίσκεται μόνος στη κορυφή του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης (76′ λ.τρ. Λιάσσος), Κάστρο, Νάουμετς (71′ Λέο), Ξύδας (60′ Ράντοβατς), Παμλίδης, Κρίζμαν.

Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (82′ Περέγιο), Οικονόμου, Κρητικός (73′ Κόντος), Πλέγας, Ρόβας, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης, Χάμοντ.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα