Με το μυαλό στον ΠΑΣ ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Με το μυαλό στον ΠΑΣ ο Πλατανιάς

bet365

Την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν οι παίκτες του Πλατανιά, θέλοντας απέναντι στους Ηπειρώτες να επιστρέψουν στις νίκες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής: «Με στόχο να κλείσει η κακή παρένθεση έπειτα από τα δύο άτυχα εντός έδρας αποτελέσματα, η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Για τον Πλατανιά Χανίων, η εβδομάδα που ακολουθεί εκτός από καθοριστική είναι και επίπονη, καθώς μπροστά μας έχουμε δύο εκτός έδρας αγώνες, αυτόν με την ομάδα των Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα (1/12), καθώς και εκείνον με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τον θεσμό του Κυπέλλου στις 4 Δεκεμβρίου.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, έδωσε έμφαση στην προπόνηση φυσικής κατάστασης, αλλά και υποομαδικής τακτικής.

Προφυλάχθηκαν, για προληπτικούς λόγους, ο Νιαυραδάκης που έχει δεχτεί ένα χτύπημα και ο Ματέους που έχει ένα μικρό πρόβλημα στο ισχιακό νεύρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα