Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ντέρμπι στο μηδέν!

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ντέρμπι στο μηδέν!

bet365

Στα... ρηχά νερά έμεινε το ντέρμπι της αγωνιστικής για την Superleague2, που έγινε στη Ριζούπολη, καθώς ο γηπεδούχος Απόλλωνας Σμύρνης και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρήκαν δίχτυα με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους! Δοκάρι ο Βουό για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Χωρίς σκορ έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Super League 2, όπου ο Απόλλων Σμύρνης παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα ντέρμπι όπου «κυριάρχησε» το πάθος και η δύναμη και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 200 ήταν των φιλοξενούμενων.

Οι οποίοι με τους Μπουκουβάλα, Παμλίδη δημιούργησαν στο 3' και το 10' αντίστοιχα επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Χουάντερσον, όμως με την πάροδο του χρόνου και οι γηπεδούχοι άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα στο 40' με τον Καραγκούνη δημιούργησαν την πρώτη ουσιαστική τους φάση.

Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς σκορ και στο 50' ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Κρίζμαν έκανε την κίνηση από τα δεξιά και την παράλληλη για τον Παμλίδη, όμως ο τελευταίος έκανε αδύναμο σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ορισμένα μακρινά σουτ (π.χ. Λεό), όπως και οι γηπεδούχοι με εκείνο του Παυλίδη (78'). Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Απόλλωνα, καθώς λίγο πριν το φινάλε ο Βουό σημάδεψε με κεφαλιά το αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη και έτσι η μπίλια... έκατσε στο 0-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (61' Παυλίδης), Ιριτιέρ (71' Μπαστιανός), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (83' Βουό).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης (66' Λιάσος), Κάστρο, Καρτάλης (80' Ξυδάς), Λεό (61' Νάουμετς), Παμλίδης, Κριζμάν.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα