ΠΑΣ Γιάννινα: Πληρωμές την Πέμπτη

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Πληρωμές την Πέμπτη

bet365

Ημέρα πληρωμών ήταν η Πέμπτη στον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για την 1η δόση των οφειλών προς το ΠΕΑΚΙ.

Αρμενία - Ελλάδα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Το χρώμα του χρήματος είδαν την Πέμπτης στον ΠΑΣ Γιάννινα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που μέσω της δόσης της ΕΡΤ, πληρώθηκαν κάποιες από τις περσινές οφειλές τους. Επίσης, πληρώθηκε και η 1η δόση των οφειλών προς το ΠΕΑΚΙ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ:

«Κανονικά εφαρμόζεται ο διακανονισμός της οφειλής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 προς το ΠΕΑΚΙ, με την καταβολή της προβλεπόμενης από τη συμφωνία, δόσης (βλ. ανακοίνωση 26/09/2019).

Ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, δήλωσε σχετικά:

"Η συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σηματοδοτεί μια εποχή εμπιστοσύνης, η οποία πρέπει να διακρίνει γενικώς τις σχέσεις των Αθλητικών Σωματείων της πόλης των Ιωαννίνων, με το ΠΕΑΚΙ. Είναι επωφελές για όλες τις πλευρές να τηρούν τις υποχρεώσεις τους και κυρίως, είναι επωφελές για τον αθλητικό κόσμο και για τους πολίτες των Ιωαννίνων. Το ΠΕΑΚΙ θα σταθεί δίπλα στους συλλόγους της πόλης και στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας μας"».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα