Παναιτωλικός - Ξάνθη: Το γκολ ο Βέργος με πέναλτι για το 1-0 (vid)

Gazzetta team
Παναιτωλικός - Ξάνθη: Το γκολ ο Βέργος με πέναλτι για το 1-0 (vid)

bet365

Στο 83' ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ που έψαχνε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέργου και όλος ο πάγκος της ομάδας μπήκε να πανηγυρίσει! Ήταν το γκολ που κράτησε την ομάδα του Αγρινίου στη Super League Interwetten!

Ο Παναιτωλικός πίεζε σε όλο το δεύτερο μέρος με το ματς στο 0-0 και στο 81' κέρδισε πέναλτι όταν σε προσπάθεια του Βέργου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Θανάση Παπάζογλου μέσα στην περιοχή και τα «καναρίνια» κέρδισαν πέναλτι.

Την εκτέλεσή του ανέλαβε δύο λεπτά αργότερα ο Βέργος, ο οποίος νίκησε τον Ίτσο και έκανε το 1-0 με τον Τραϊανό Δέλλα και όλο τον πάγκο του Παναιτωλικού με τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας να μπαίνουν μέσα και να γίνονται ένα... κουβάρι!

Έμελλε να είναι το γκολ που έκρινε το ματς και την παραμονή του Παναιτωλικού στη Super League Interwetten!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα