Στο Club Advisory Platform o Ατρόμητος

Στο Club Advisory Platform o Ατρόμητος

Gazzetta team
Στο Club Advisory Platform o Ατρόμητος

bet365

Η Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Κάτια Κοξένογλου παραβρέθηκε στο φόρουμ «Club Advisory Platform» (CAP) που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Λιγκών (European Leagues).

To διεθνές φόρουμ που λειτουργεί ως Συμβουλευτική Πλατφόρμα, φιλοξενήθηκε από την ισπανική LaLiga και πραγματοποιήθηκε με σκοπό να εξευρεθούν οι λόγοι που οδήγησαν στην κρίση με τη δημιουργία της «Super League» μέσα σε 48 ώρες και τις συνέπειες που προκάλεσε σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο αξίζει ένα καλύτερο μοντέλο, προστατεύοντας τις αξίες του και βελτιώνοντας τις δομές του έτσι ώστε να σιγουρέψει ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Πάνω από 300 επαγγελματικοί σύλλογοι από 32 πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη συμμετείχαν στη συζήτηση διαδικτυακά και διά ζώσης.

koxenoglou forum1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα