Αγγλικά ΜΜΕ: «Ο Σα είναι μες στους προφανείς στόχους για αντί-Πατρίσιο»

Αγγλικά ΜΜΕ: «Ο Σα είναι μες στους προφανείς στόχους για αντί-Πατρίσιο»

bet365

Φουντώνουν τα σενάρια και τα ρεπορτάζ στο Νησί που εμπλέκουν τον Ζοσέ Σα με τη διάδοχη κατάσταση στη Γουλβς μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ρουί Πατρίσιο.

Ο Ζοσέ Σα εκτός του ότι είναι σε μία πολύ καλή ηλικία είναι ένας γκολκίπερ που ξαναέφτιαξε για τα καλά την καριέρα του μέσω του Ολυμπιακού. Επόμενο είναι οι... σειρήνες της Premier League να μην έχουν σταματημό.

Στην Αγγλία έχουν αρχίσει ξανά και με αφορμή την επικείμενη πώληση του Ρουί Πατρίσιο - με εμπλοκή φυσικά και του πανίσχυρου agent Μέντες στην υπόθεση - πως ο προφανής αντικαταστάτης του θα είναι ο γκολκίπερ των Πειραιωτών. Η ομάδα της Γουλβς μπορεί να πάρει 10 εκατ. ευρώ ή και παραπάνω από τον Πορτογάλο γκολκίπερ της οπότε θα έχει χρήματα να ρίξει στην αγορά για τερματοφύλακα. Ο Σα έχει συνδεθεί ξανά με τους Λύκους της Premier ενώ έχει απασχολήσει και άλλες ομάδες στο Νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα