ΟΦΗ: Μεταγραφές με όριο ηλικίας

ΟΦΗ: Μεταγραφές με όριο ηλικίας

ΟΦΗ: Μεταγραφές με όριο ηλικίας

bet365

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον έξι ακόμη ποδοσφαιριστών, αλλά με όριο ηλικίας τα 27-28 χρόνια. Το gazzetta.gr αναλύει το σκεπτικό των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Ο ΟΦΗ έκανε την αρχή στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Ο 25χρονος στόπερ άφησε τον Αστέρα και υπέγραψε μέχρι το 2024 στην ομάδα του Ηρακλείου. Οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν στην ομάδα της Κρήτης, αφού όπως είχε δηλώσει ο Μιχάλης Μπούσης «θα έρθουν 7-9 παίκτες».

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν θέλουν να περάσουν ό,τι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Δεν θέλουν η ομάδα να ξαναμπεί σε περιπέτειες για την παραμονή. Σκοπός τους είναι να κινηθούν στην αγορά για την εξεύρεση έμπειρων παικτών, που θα έρθουν να μπουν στην ενδεκάδα και να προσφέρουν άμεσα λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι υπογράψουν στον ΟΦΗ θα είναι +30.

Το επιθυμητό για τους Κρητικούς είναι να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες έως 27-28 ετών. Ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία, αλλά και που δεν θα φορέσουν τη φανέλα του ΟΦΗ για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Ο στόχος από εδώ και στο εξής είναι να δημιουργηθεί ένας κορμός και να μην χρειάζεται να γίνονται κάθε φορά τόσες μεταγραφές.

Από εκεί πέρα, το βάρος αυτή τη στιγμή έχει πέσει στην απόκτηση αριστερού μπακ, αμυντικού μέσου και ενός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση «8». Κι αυτά την ίδια ώρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον των Σακόρ και Ντε Γκουζμάν. Ο πρώτος, μάλιστα, δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την «ασπρόμαυρη» φανέλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σολίς αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ

Πασαλίδης: «Υπερήφανος που θα παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο ΟΦΗ» (vid)

Η πρώτη μέρα των έργων ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (pics)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα