Πασαλίδης: «Υπερήφανος που θα παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο ΟΦΗ»

Πασαλίδης: «Υπερήφανος που θα παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο ΟΦΗ»

Πασαλίδης: «Υπερήφανος που θα παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο ΟΦΗ»

bet365

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης εξέφρασε χαρά και υπερηφάνεια που θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ και υποστήριξε ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει στην καριέρα του.

Μετά την υπογραφή τριετούς συμβολαίου στον ΟΦΗ, ο 25χρονος στόπερ Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δήλωσε:

«Νιώθω χαρά, υπερηφάνεια που θα παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΟΦΗ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω αυτή τη στιγμή, γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν περάσει πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Επιπλέον, πιστεύω ότι ο χαρακτήρας και το στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας ταιριάζουν και στο δικό μου στυλ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία ώστε να γνωρίσω από κοντά τους καινούργιους μου συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα του ΟΦΗ. Υπάρχει όρεξη για δουλειά ώστε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Από την πλευρά μου θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Photo credits: OFI FC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Στον ΟΦΗ μέχρι το 2024 ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης

Η πρώτη μέρα των έργων ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (pics)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα