«Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ»

Gazzetta team
Στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αναμένεται ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, σύμφωνα με ουγγρικά δημοσιεύματα.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ουκρανός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Φερεντσβάρος και η Ενωση προσπαθεί τη δύσκολη περίπτωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της της ιστοσελίδας «nemzetisport.hu», ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αναμένεται το προσεχές διάστημα να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» του έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση με μισθό περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Μία πρόταση, η οποία αν μη τι άλλο βλέπει θετικά ο Ρεμπρόφ.

«Ο Πίτερ Στέγκερ που αποχωρεί από την Αούστρια Βιέννης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Φερεντσβάρος ενώ ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αναμένεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για αυτόν. Οπως αναφέρεται, ο Ρεμπρόφ θα συνεργαστεί με την ΑΕΚ, καθώς του έχει κατατεθεί δελεαστική πρόταση με μισθό περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ και αυτές τις μέρες ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του θα διαπραγματευτούν την πρόταση»., αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα.

Και η Αλ Αΐν στο παιχνίδι

Από τη στιγμή που ο Ρεμπρόφ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Φερεντσβάρος, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Εκτός από την ΑΕΚ, σύμφωνα με tweet δημοσιογραφικού siteστην Αραβία, η Αλ Αϊν έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον Ρεμπρόφ. Ο Ουκρανός τεχνικός είναι γνώστης του ποδοσφαίρου εκεί, μιας και στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο της Αλ Αχλί.

Διαβάστε επίσης: