ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 0-2 (vids)

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 0-2 (vids)

bet365

Στο τελευταίο (εξ αναβολής κι αδιάφορο) ματς της σεζόν, ο Απόλλωνας Σμύρνης έφυγε νικητής από τα Γιάννενα με το 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ και πέτυχε την πρώτη νίκη στα πλέι άουτ. Φερνάντες και Ντάουντα τα γκολ.
Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη νίκη του στα play out νικώντας με σκορ 2-0 τον ΠΑΣ εκτός έδρας σε εξ αναβολής παιχνίδι της Super League. Από ένα γκολ οι Φερνάντεζ και Ντάουντα.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τον αγώνα με 4-4-2 και με Κρίζμαν και Παμλίδη στην επίθεση. Ο Απόλλων Σμύρνης επέλεξε το 4-2-3-1 με Ντάουντα φορ και πίσω του τους Φερνάντεζ, Μπεντινέλι και Ρώσση.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ VAR

Στο 10ο λεπτό του ματς δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Μπεντινέλι, που όμως το ριπλέι έδιξε πως δεν υπήρχε κάτι το αντικανονικό. Μετά από χρήση VAR ο ρέφερι Βάτσιος πήρε πίσω το πέναλτι σε μία σωστή απόφαση που απλά άλλαξε μία λανθασμένη υπόδειξη.

ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ

Στο 31ο λεπτό ο Απόλλων Σμύρνης αντέδρασε σωστά σε λάθος της άμυνας του ΠΑΣ. Ο Ντάουντα έδωσε στον Ρώσση και από εκεί έκανε το γύρισμα στον Φερντάντεζ που με καλό και δυνατό τελείωμα έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του α' μέρους.

Ο ΝΤΑΟΥΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-2 ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η... ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Στο 2ο μέρος ο Απόλλων Σμύρνης που γενικά ήταν πιο καλός και ουσιαστικός επιθετικά από τον αντίπαλό του είχε και 2ο γκολ. Το βρήκε από τον Ντάουντα που σκόραρε με κεφαλιά στο 57' μετά από σέντρα Χουχούμη και αδράνεια του Πανουργιά που τον έχασε. Στη συνέχεια παρά τις φάσεις που βγήκαν αλλαγή στο σκορ δεν υπήρξε.
MVP: Ο Ντάουντα. Με συμμετοχή στη φάση του 0-1 και σκόρερ στο 0-2 για τον Απόλλωνα Σμύρνης.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Μαρκ Φερνάντεζ. Ο έτερος σκόρερ του Απόλλωνα Σμύρνης.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η άμυνα του ΠΑΣ δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα.
Η ΓΚΑΦΑ: Κυρίως η αντίδραση του ΠΑΣ στα μετόπισθεν στη φάση του 0-2.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Βάτσιος έδωσε ένα πραγματικά ανύπαρκτο πέναλτι αλλά τον έσωσε το VAR. Πέραν τούτου τα περισσότερα θέματά του είχαν να κάνουν με τον πειθαρχικό τομέα και τα φάουλ.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ποδοσφαιρικά σε ένα αδιάφορο ματς αποδόθηκε δικαιοσύνη στο γήπεδο υπό την έννοια πως κέρδισε ο καλύτερος. Πέραν τούτου ουδέν.
ΠΑΣ: Χουτεσιώτης (58' Αθανασίου), Πήλιος (72' Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Γροσδάνης (58' Τριάδης), Κρίζμαν και Παμλίδης.
Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φερνάντεζ (72' Βάρκας), Φατιόν, Μπρούτσιτς, Ρώσση (90+ Ρηγόπουλος), Ντάουντα (85' Ιωαννίδης), Μπεντινέλι (86' Κιτοκό) και Λαγός.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OUT
7. Βόλος 43
8. Ατρόμητος 37
9. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 35
10. Λαμία 35
11. Απόλλων Σμύρνης 34
12. ΟΦΗ 32
13. Παναιτωλικός 28
14. Α.Ε.Λ. 27

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα