Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Πανό για τρολάρισμα στον Κούγια και συμπαράσταση στον Κάστρο (pics)

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Πανό για τρολάρισμα στον Κούγια και συμπαράσταση στον Κάστρο (pics)

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα άπλωσαν δύο πανό «Ζωσιμάδες» πριν την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19/5, 17:15). Το ένα ήταν για συμπαράσταση στον Φάμπρι Κάστρο και τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε, το δεύτερο για τον Αλέξη Κούγια και τις καταγγελίες του για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (19/5, 17:15) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τα playouts της Super League Interwetten και οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων άπλωσαν δύο πανό στους «Ζωσιμάδες» δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την «Ελαφρά Ταξιαρχίας».

Το ένα είχε περιεχόμενο συμπαράστασης προς τον Φάμπρι Κάστρο, ο οποίος κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από τον Μανώλη Μπέρτο στο ματς με την ΑΕΛ. «Φάμπρι, είσαι ένας από εμάς», ήταν το αναγραφόμενο περιεχόμενο στα χρώματα της σημαίας της Κολομβίας.

Το δεύτερο ήταν για τον Αλέξη Κούγια και τις πρόσφατες καταγγελίες του για την ομάδα των Ιωαννίνων με αιχμές για τον υποβιβασμό των «βυσσινί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάστρο: «Δεν είναι παράδειγμα αυτό για τα παιδιά» (pic)
Η απάντηση του Μπέρτου για το επεισόδιο με τον Κάστρο: «Με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα