Επίσημη η παραμονή Ανχελ Μαρτίνεθ στη Λαμία

Gazzetta team
Επίσημη η παραμονή Ανχελ Μαρτίνεθ στη Λαμία

bet365

Ο Ισπανός μπακ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και θα φορά τη φανέλα της και την επόμενη σεζόν
«Δεδομένη» έμοιαζε η παραμονή του Ανχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα στη Λαμία αμέσως μετά τη λήξη της φετινής σεζόν, ενώ ο Ισπανός αριστερός μπακ την... προανήγγειλε πρόσφατα με ανάρτησή του στα social media. Πλέον έγινε και επίσημη, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε πως ανανέωσε το συμβόλαιό του και για την επόμενη χρονιά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 30χρονο (15/5/1991) Ισπανό, αριστερό μπακ, Angel Martinez Ortega.
Ο Martinez ήρθε στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2021 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 16 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες!
Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιο με την ομάδα της Λαμίας. Η οικογένειά μου και εγώ θέλαμε να συνεχίσουμε εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τους

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα