Στην shortlist του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στην shortlist του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στην shortlist του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο 59χρονος Σέρβος προπονητής που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στα ΗΑΕ βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους που εξετάζει ο Παναθηναϊκός.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να βρει τον επόμενο προπόνητή του και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά είναι και εκείνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 59χρονος Σέρβος προπονητής είναι γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του ως παίκτης του Ηρακλή την δεκαετία του 90᾽ αλλά και ως τεχνικός του γηραιού σε δύο περιόδους.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε σπουδαία δουλειά στο ΑΠΟΕΛ(2008-2013) με αποκορύφωμα την παρουσία του κυπριακού συλλόγου στα προημιτελικά του Champions League το 2012! Από το 2013 και έπειτα έχει δουλέψει αποκλειστικά στα ΗΑΕ. Έκατσε δύο φορές στον πάγκο της Αλ Νασρ(2013-2016, 2018) ενώ τελευταία δουλειά ήταν την περσινή αγωνιστική περίοδο, ως εκλέκτορας της Εθνικής των ΗΑΕ!

Το Τριφύλλι έχει ψάξει την περίπτωσή του και είναι ένας από τους τεχνικούς που παίζει σοβαρά για τον πάγκο του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα